SHANGHAI CONLY VALVE CASTING CO., LTD

Invar ™ 36 gieten

Tijd vrijgeven: 2022-01-14 15:24:18  Hits: 14

INVAR ™ 36 [1], ook bekend in de industrie als NILO 36 [2], is eennikkel-iron superalloy die bekend staat om zijn lage thermische uitzettingscoëfficiënt. Containing 36%nikkel, het onderhoudt bijna constante afmetingen Evenals goede kracht en hardheid over een breed scala aan temperaturen. involte in 1896 door Zwitsersenatuurkundige, Charles Edouard Guillaume, werd Invar gecreëerd als een lage-cost-oplossing tot een meter ooit gemaakt van platina en iridium. guillaume's werk leidde tot De ontdekking van een vrij goedkoop ijzer-nickel legering-staal-like materiaal- " thwat breidt heel weinig uit wanneer ze worden verwarmd.He genoemd de legering Invar was bijna onveranderd of

invariabel. \"

 

   [3]IS typisch bewerkt, maar wat veel mensen Weetniet dat het can be cast.invar 36 succes

WE heeft ontwikkeld en vervaardigde invar36 gietstukken lang geleden. Vanwege de vertrouwelijkheidsovereenkomst kunnen we denaam van de klantniet bekendmaken, maar wat we u kunnen vertellen, is dat,net als vele andere projecten, de ingenieurs in Shanghai Lanzhuniet alleen met succes de Watt 36 gingen, en volledig de klant' overschreden; de verwachtingen, terwijl ze geld besparen. Is dit tenslotte het ultieme doelpunt? Creëer kwaliteitscomponenten met de laagste totale kosten.&#

 

invar industriële toepassingen

&#invar kan in verschillende toepassingen binnen worden gebruikt de lucht- en ruimtevaart, medische en consumentenelektronica-industrie. Maar waar101; Superalloys met lage CTE beginnen echt beter te presteren dan andere metalen is in technologieën binnen de automobielindustrie. Naarmate autonome voertuigen stijgen in populariteit, sensoren, radars en camera's worden steeds geavanceerder en kritischer voor de functie van de auto. Lidar, een acroniem voor lichtdetectie en variërend, maakt gebruik van lichtgolven van een laser om te berekenen hoe lang het duurt voordat het licht is om een ​​object of oppervlak te raken en weerspiegelen terugnaar de scanner-determining afstand van de omliggende objecten. Een legering met bijna constante afmetingen en lange-term dimensionale stabiliteit, zoals Invar 36, is uitermate belangrijk in dergelijke ingewikkelde apparaten. Alternatieve legeringen, zoals Kovar, met lage CTE zijn ook haalbare opties voor het gieten van Lidar-sensoren. Investering gieten is een kosten-effectieve oplossing in vergelijking met het bewerken van LIDAR-onderdelen van vaste stof.

 

What zijn de Voordelen van Invar 36?De meest voor de hand liggende voordeel van Invar 36 is het vermogen om afmetingen bij cryogene temperaturen te houden. Afgezien van dat, ziet Invar 36 eruit en voelt zich vergelijkbaar met staal. Het heeft ook uitstekende lasbaarheid en bewerkbaarheid. Invar kunnen ook worden gemaakt met op maat gemaakte chemische om beter te voldoen aan de sterkte en hardheid behoeften van klanten. 

 

Regardless van uw situatie, hebben we professionele technisch personeel aan het werk Bij elk project om ervoor te zorgen dat uw componenten zo hoog mogelijk zijn. Neem onmiddellijk contact op met ons engineeringsteam om het gesprek te beginnen.

 

voorgaand: Inconel ™ 713C/ULLOY713C/UNS N07...

volgende: Tips voor het verbeteren van giet...