SHANGHAI CONLY VALVE CASTING CO., LTD

Marktanalyse van nikkelbaselegeringen

Tijd vrijgeven: 2020-08-08 19:33:58  Hits: 14

Analyse van de markt


Binnenlandse markt


Eén.Concurrerend landschap


Nikkellegeringen worden hoofdzakelijk gebruikt in elektronische en elektrische producten op huishoudelijk gebied en worden voornamelijk gebruikt in de productie van tv- en huisuitrustingsstukken.


Er is voorspeld dat koperlegeringen van loodframes volledig zullen worden herbeplantd, 351; nikkellegering loodframes strips.Uit de huidige indeling van de markt blijkt dat nikkellegeringen niet volledig kunnen worden vervangen en dat nikkellegeringen in feite 20% en koperlegeringen 80%.Percentage.Met de miniaturisatie van geïntegreerde schakelingen in de afgelopen jaren, breidt de hoeveelheid Ni42 nikkellegering strips uit vanwege zijn speciale eigenschappen.


Twee.Drijvende kracht


Eén.Het niveau van lokalisatie van nikkel-based legeringen materialen is laag, en de kans is groter


China is al een groot land in de wereld in de productie van kleurenTVs en kleurenbuizen, maar tot nu toe, metaalfunctionele materialen voor kleurenbuizen hebben in principe vertrouwd op import, en de lokalisatiegraad van kleurenbuismaterialen is minder dan 10%, die biedt ontwikkelingsruimte voor de ontwikkeling van China&;s precisielegering industrie,39;In de high-tech projecten die door de staat worden aangemoedigd, zijn hoogwaardige legeringen opgenomen, dus er zal nog steeds een grote hoeveelheid nikkellegering strips voor CRT TV's.


Twee.De onvervangbaarheid van nikkelhoudende legeringen in de TV-industrie.


Drie.Het voordeel van lage expansie nikkel legering is duidelijk.


Drie, obstakels


Eén.De thuiselektronicaindustrie zoals televisies heeft een felle concurrentie en de totale markt is een tijdperk van magere winsten binnengedrongen.


Vergeleken met elke industrie op economisch gebied, kan worden gezegd dat de kleurentelevisieindustrie een van de industrieën met de diepste graad van verhandeling in de huishoudelijke apparaten industrie.De wanordelijke concurrentie van de lage-prijsstrategie heeft de kleurentelevisieindustrie in een tijdperk van magere winst gebracht.Dit kan natuurlijk alleen het geval zijn voor binnenlandse kleurentelevisiefabrikanten die oorlogen hebben meegemaakt.Buitenlandse multinationale ondernemingen kunnen niet hetzelfde spreken.


Twee.Het toepassingsaandeel van nikkelhoudende legeringen in de huishoudelijke elektronica is gedaald.


Commerciële markt


Eén.Concurrerend landschap


De International Nickel Industry Research Group (INNG) verwacht dat het wereldwijde nikkelverbruik in 2011 zal stijgen van 1.43 miljoen ton in 2010 tot 1.53 miljoen ton.INGS&-35;39;s productieprognose voor 2010 en 2011 bevat geen aanpassingsfactoren die de productie kunnen beïnvloeden.In 2009 was het overschot op de nikkelmarkt ongeveer 110,000 ton, de wereldwijde productie was 1.35 miljoen ton, en het verbruik was 1.24 miljoen ton.


Twee.Drijvende kracht


De binnenlandse vraag naar nikkellegeringen neemt snel toe en de ontwikkelingsvooruitzichten zijn goed.Momenteel is de binnenlandse nikkellegering stripverwerkende industrie in de fase van vervanging van de oude industrie en de nieuwe industrie, en de marktkansen zijn goed.Het totale niveau van de binnenlandse verwerking van nikkellegeringen is achtergebleven, wat tot uiting komt in de aspecten van procestechnologie, productspecificaties, productkwaliteit, productieschaal, enz. Het land heeft dringend nikkellegeringen nodig in de elektronische en elektrische industrie, en nikkellegeringen platen voor industriële constructie.


Drie, obstakels


Eén.Het totale niveau van de verwerking van binnenlandse nikkellegeringen is achterwaarts


Het wordt vooral weerspiegeld in de aspecten van procestechnologie, productspecificaties, productkwaliteit, productieschaal, enz. De internationaal noodzakelijke nikkellegeringstrips in de elektronische en elektrische industrie, en nikkellegeringen voor industriële bouw, enz.,zijn momenteel grotendeels afhankelijk van buitenlandse invoer en zijn onderworpen aan buitenlandse beperkingen.Daarom is het zeer dringend om het verwerkingsniveau van nikkellegeringen volledig te verbeteren, de aanpassing van de productstructuur en de technologische vooruitgang te versnellen.Dit zijn de nationale vereisten voor de ontwikkeling van de nikkellegering-industrie en is ook een noodzaak om de economische ontwikkeling te versnellen.


Twee.De prijs van de grondstoffen schommelt sterk en wordt in de toekomst het belangrijkste concurrentiepunt.


Als belangrijk metaalmateriaal, nikkel- en nikkellegeringen platen en strips hebben een sterke toegevoegde waarde.Met de ontwikkeling van de economie van China en෥ 39 is er een toenemende vraag naar nikkel- en nikkellegeringplaten en strips, en de productprijzen zullen schommelen met de ontwikkeling van de markt.


voorgaand: Marktontwikkeling van nikkelbasel...

volgende: Representatieve materialen van ni...